Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
U-bouwt.be
banner image

Badkamerrenovatie Gent

Op zoek naar inspiratie voor jouw badkamerrenovatie?  We selecteerden alvast voor jou een aantal badkamers uit de regio Gent, gerealiseerd door onze erkende badkamerinstallateurs.

Badkamer laten renoveren?

Vraag hier gratis offertes + advies aan

 

Hout als basis voor comfort

Voor je start met het vernieuwen van je badkamer is het goed om stil te staan bij de manier waarop je je badkamer wil inkleden. Je vindt hier ongetwijfeld enkele leuke ideeën bij deze  8 geslaagde vernieuwde badkamers in Gent en omstreken.

renovatie badkamer gent

Bij de bovenstaande badkamer werd gekozen voor een houten vloer. Hierbij zijn parket of laminaat de ideale manier om je vloer te bekleden. Naast een gezellige en warme look, geeft dit soort vloerbekleding automatisch een extra tint aan de ruimte. Een houten vloer in de badkamer kan perfect, in combinatie met mechanische ventilatie. Daarnaast is ook de plaatsing van cruciaal belang. Voorzie voldoende ruimte voor de uitzetvoegen en gebruik speciale lijm die ervoor zorgt dat vocht niet kan doordringen.

 

gent badkamerrenovaties

Een kleine badkamer renoveren is uitdagend. Zeker wanneer je hout als materiaal verkiest. Deze badkamer bewijst dat, in combinatie met de witte tinten van het porselein, hout het mogelijk maakt om een warme sfeer te creëren in een beperkte ruimte. Doe een beroep op de kennis van een ervaren badkamerinstallateur voor de ideale indeling van je badkamer.

 

Luxueus marmer

badkamer vernieuwen gent

Een stenen vloer biedt heel wat keuzemogelijkheden voor het materiaal. Zoals je ziet is natuursteen een uitstekende keuze in je badkamer. De combinatie met de kleine tegeltjes en de marmeren afwerking geeft deze mooi gerenoveerde badkamer een luxueuze uitstraling.

 

Benut optimaal de ruimte

In het stadscentrum van Gent is de kans groot dat je ruimte voor de badkamer eerder beperkt is. Maar ruimtes met een schuine muur of dak zijn net interessant om de badkamer te plaatsen. Maak er slim gebruik van en je draait het zo in je voordeel.

badkamers gent

Het kiezen van de geschikte badkamermeubels is hier van cruciaal belang.  Door de schuine muur is het moeilijk om in de hoogte te werken. Daarom is het belangrijk om te kiezen voor meubels die de ruimte optimaal benutten. Een ligbad is ideaal om te plaatsen onder de schuine wand. Zo geef je een nuttige bestemming aan die misschien verloren gewaande ruimte.

Ook het dakraam werd strategisch geplaatst. Het langwerpige dakraam zorgt voor veel natuurlijke lichtinval en biedt extra mogelijkheden naar ventilatie.

 

Wit vergroot

gent badkamers

Hou je van veel natuurlijke belichting? Dan is deze vernieuwde badkamer uit Mariakerke zeker iets naar jouw smaak. De witte kleuren in combinatie met de lichtinval zorgen voor een zeer klare ruimte. Dit zorgt ervoor dat je binnen een beperkte ruimte toch een open gevoel kan creëren. Ontvang hier gratis en vrijblijvend offertes op maat van erkende badkamerinstallateurs uit Gent.

 

Denk out of the box

Door out of the box te denken kan je een uniek resultaat bekomen.  Enkele gerenoveerde badkamers in het centrum van Gent zijn hiervan een mooi voorbeeld. Soms zijn de gekste ideeën de beste oplossing voor jouw droombadkamer.

gent badkamer

Je hoeft niet altijd met typische materialen te werk te gaan om je badkamer een nieuwe look te geven. Behangen met een leuk motief geeft je vernieuwde badkamer een unieke uitstraling.

 

gent renovatie badkamer

Hou je van strak en modern, maar toch robuust? Dan is dit deze badkamerrenovatie met steenbehang uit Oostakker ideaal als inspiratievoorbeeld. Het steenbehang zorgt voor een unieke en karaktervolle look.

 

Less is more

vernieuwen badkamer gent

Natuurlijk moet het niet altijd creatief of uniek zijn. Deze eerder sobere badkamer houdt het simpel met vloertegels en geverfde muren. De op maat gemaakte badkamermeubels zorgen praktische open ruimtes. Maar de eyecatcher in deze gerenoveerde badkamer is de spiegel. Deze vervult niet alleen zijn oorspronkelijke functie, maar dient tegelijk als originele wandbekleding.

 

Badkamer laten renoveren?
Vraag vrijblijvend offertes aan & vergelijk