Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
U-bouwt.be
banner image

Wonen

Sta eens stil bij de vraag hoeveel tijd van ons leven we spenderen in onze woning. Het antwoord is: enorm veel. Daarom is het cruciaal dat je je goed voelt in jouw woning. Dit heeft namelijk een grote invloed op jouw geestelijk en fysieke welzijn. Ontdek op deze pagina tips & tricks over hoe je van jouw woning een echte thuis maakt.

spanplafond

Vals plafond plaatsen

Voor de plaatsing van een vals plafond heb je de keuze tussen gipsplaten of een spanplafond. Beide soorten hebben zowel hun voor- als nadelen. Dit artikel gaat dieper in op spanplafonds en haar troeven. Bovendien krijg je hier ook enkele richtprijzen mee.
Veranda-plaatsen

Veranda: info & materialen

Veranda's bestaan in vele uitvoeringen. Zij zijn een grote meerwaarde voor jouw woning en iets waar je jarenlang plezier aan kan beleven. In dit artikel sommen we de voor- en nadelen op van veranda's en de verschillende materialen waarin ze beschikbaar zijn.
gietvloer

Gietvloer plaatsen: voor- en nadelen

De populariteit van gietvloeren in residentiƫle woningen neemt steeds meer toe. Ze zijn ijzersterk, naadloos en verkrijgbaar in een waaier aan uitvoeringen. Toch hebben ze naast hun vele voordelen ook enkele nadelen. Lees er meer over in dit artikel en vind enkele richtprijzen terug.
Gevelrenovatie

Huis verkopen tips

Om jouw woning snel en succesvol te kunnen verkopen, probeer je het best zoveel mogelijk kandidaat-kopers aan te spreken. Hoe je dat precies doet? Dat lees je hier. Met allerlei handige tips & tricks over hoe je jouw woning aantrekkelijk maakt voor een breed publiek.