Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
U-bouwt.be
banner image

Tuinaanleg

Een slim aangelegde tuin zorgt het hele jaar door voor een verzorgde indruk. En mooie tuin is een grote meerwaarde aan de woning en laat je heerlijk ontspannen na een drukke werkdag. Toch is een tuin aanleggen niet eenvoudig. Er moet met veel rekening gehouden worden, denk bijvoorbeeld aan de gewenste plantengroei of de aanleg van het terras. Vind op deze pagina meer informatie over tuinaanleg en hoe je jouw tuin optimaal kunt inrichten.

hovenier-tuinonderhoud

Tuinonderhoud: voordelen & kosten

Bij een tuin komt onvermijdelijk veel werk kijken. Wat moet je doen in welk seizoen? En wanneer schakel je beter een ervaren hovenier in voor tuinonderhoud? Je leest het in dit artikel!
zwemvijver

Zwemvijver: info & prijzen

Een zwemvijver is een goedkoper alternatief dan een zwembad. Bovendien is een zwemvijver ecologischer. Ze worden de laatste tijd dan ook steeds populairder. Lees hier meer over de werking van een zwemvijver, de eigenschappen en de richtprijzen.
terras houtcomposiet

Composiet terras

Een terras uit composiet is sterk, duurzaam en veelzijdig. Je kunt ze in verschillende kleuren en uitvoeringen krijgen waardoor iedereen wel z'n gading in composiet terrassen vindt. Lees hier meer over de voor- en nadelen van composiet en hoe het terras wordt aangelegd.
Gevelrenovatie

Tuinaannemers: uurloon & werkwijze

Vroeg of laat hebben we allemaal eens nood aan de diensten van een tuinaannemer. Denk maar aan de aanleg en het onderhoud van jouw tuin. Dit artikel gaat dieper in op de werkwijze van tuinaannemers en het uurloon dat zij gewoonlijk aanrekenen.
Veranda

Veranda plaatsen: voeling met de tuin

Een mooie veranda is het paradepaartje van een woning. Dankzij een veranda geniet je niet alleen elk jaar van de zon, maar ook van het uitzicht op jouw tuin. Overweeg je een veranda te bouwen? In dit artikel vind je de belangrijkste aandachtspunten.
Tuinafsluiting aanvragen

Aanvragen afsluitingen blijven stijgen

De prijsaanvragen voor afsluitingen en tuinomheiningen blijven stijgen. Meer en meer gebeuren die aanvragen ook online. Dat is goed nieuws voor een sector die het de laatste jaren wat harder te verduren heeft gehad.