Home / Tuinaanleg / Prijs aanvragen voor tuinafsluitingen blijven stijgen

 

Tuinaannemers die actief zijn met het plaatsen van tuinafsluitingen lijken de crisis van de afgelopen jaren moeiteloos te overbruggen. Uit onderzoek blijkt dat er steeds meer  online aanvragen gedaan worden om tuinafsluitingen te plaatsen. Ook U-bouwt.be krijgt geregeld aanvragen.  Dat de tuin nog steeds een prioriteit is voor heel wat eigenaars blijkt dan ook uit deze aanvragen van de afgelopen maanden.

 

Offerte aanvragen voor tuinafsluitingen in Mei 2014

tuinafsluitingen

beste mensen heeft U beton afsluitingen en moet men deze behandelen met hars ? waar kan men de hars kopen?

Ik doe in de aanleg van opritten op zelfstandige basis. Graag had ik geweten of ik bij u 20 m “Amerikaanse White picket fences” kan bestellen. Indien dit mogelijk is, wat zou de prijs hiervoor zijn en is levering aan huis ook mogelijk? Indien dit mogelijk is zou ik later nog van hetzelfde type afsluiting bestellen bij u.

voor het plaatsen van een Houten afsluiting 18m & 4m steenkorven

Graag zou ik willen weten wat een offerte zou zijn voor:
30 meter diepe tuin, dus 60 lopende meters omheining. Hierbij had ik in gedachten om te kiezen voor 2m. hoge draadafsluiting met bovenbuis én over de hele lengte een kunsthaag te bevestigen (één zijde, kortom 60 lopende meters bij een 2 meter hoogte).

Graag ontvang ik van jullie inzake bovenstaande situatie een offerte voor een totaalprijs.

Wij hebben een tuin ,waar we de de haag hebben weggedaan.
Graag hadden we een draad afsluiting gezet  van 2 meter hoogte .
De tuin is ongeveer 40 meter diep . Graag had ik een offerte gekregen, als jullie eerst moeten komen kijken ,geen probleem. Groetjes, Agnes

Graag had ik wat meer informatie gehad ivm een betonnen omheining o.a over de verschillende mogelijkheden inzake kleur,kwaliteit en prijs.

Is het mogelijk om een stuk van onze achtertuin en een stuk van onze voortuin te voorzien van zwarte draad 125cm hoog. Heeft u hier prijzen van?

Graag prijs van kastanje afsluiting voor de verschillende tussenruimtes en hoogte 2 meter en verkooppunten.

Graag had ik vernomen of we bij jullie terecht kunnen voor het repareren van een ‘witte plastieken omheining’ (typische omheining van rond de jaren ’70-’80) – Er is een deuk ingekomen en we zouden dit graag herstellen.Kunnen jullie me hierbij verder helpen? Alvast bedankt op voorhand.

Bij deze zou ik graag een catalogus verkrijgen van afscheidingwanden die helemaal uit beton bestaan dat ik deze kan voorleggen aan mijn klanten.

Wij zijn op zoek naar steenkorven om zelf te vullen. Deze steenkorven mogen verschillende formaten hebben. Ook de prijs hiervan mag meegdeeld worden. Graag zouden we er enkele plaatsen van 2 meter hoog zoals terug te zien zijn op deze pagina: https://www.afsluitingentuin.be/steenkorven.

Graag wou ik meer informatie betreffende prijzen en leveringstermijn voor 30 lopende meter bamboo- omheining met een hoogte van 2m. betonenomheining + – 20 lopende meter geplaats btw incl. graag prijsofferte

 

Offerte aanvragen voor tuinafsluitingen in april 2014

Graag had ik meer informatie over draadafsluiting.
Ik zou deze draadafsluitingen graag eens zien.
Kan dit ? hebt u ursusdraad 1,20 m hoog, 11 horizontale draden, dikte 3 à 4 mm. waar bent u gevestigd?

graag had ik prijs voor betonnen afsluiting gehad, 44 lopende m,
32 m dan hoek en dan 12 m

de palen met betonplaten zijn 30 euro per meter. Ik heb ongeveer 30 lopende meter nodig. Kunnen jullie mij de prijs geven van aankoop en aankoop en plaatsing.

Wij zoeken een kunsthaag om tegen onze bekaertdraad (h=1,80m) te plaasen. Kunnen de we mogelijke oplossingen ergens bekijken?
Wat is jullie adres.

Graag had ik vrijblijvende inlichtingen waar ik kunststof afsluitingen kan bekomen liefst regio west-vlaanderen. Ik dank u bijvoorbaat.

Ik ben op zoek naar een afsluiting voor een stuk van  mijn balkon . Is het ook mogelijk dat jullie dit dan komen maken.Ik weet niet goed wat hier mogelijk is

Bij een afsluiting in beton moeten dan de platen ook in fundering(ondersteuning)of alleen de palen ?!

Beste, ik wil graag een afsluiting plaatsen in de tuin. Dit gecombineerd met een deel hagebeuk. Graag hadden we een offerte laten maken.

Beste,kunnen wij bij u alle materialen verkrijgen voor een draadafsluiting te plaatsen?

Graag een offerte voor 30 meter kunststof afsluiting 2 meter hoog. en eventuele levering en plaatsing.

Kan u mij laten weten waar ik de kunststof tuinschermen betonlook kan vinden waarvan u een foto op deze website hebt gepost?

Graag offerte voor 65 lopende meter gevlogend wilgen. Graag ook prijs voor het verwijderen van bestaande sparrenhaag.

ik woon op een appartement. Ik en mijn buur hebben een terras: bankiraillatten die op de roofing liggen van een onderliggend appartement. Ik ben geinteresseerd in kunsthaagomheining. Kan dit op het terrasgeplaats worden zonder dat deze verankerd wordt in de roofing?

draadafsluiting, 1,5m H met betonplaat onderaan, prijs

graag prijs voor producten van een betonnen omheining met langs 1 kant een motief. 90 meter lang, 2 meter hoog. (Hij moet wel steving genoeg zijn, we hebben een grote hond en kan er tegen springen.)
Wij plaatsen zelf.

Graag hadden wij een vrijblijvende prijsofferte voor een draadafsluiting met bovenbuis ontvangen.

Ik zou graag een bezoek brengen aan je bedrijf, zodat ik kan zien welke soort draadafsluiting ik verkies voor mijn tuin. Wij opteren voor een omheining van 1m hoogte, rechthoek van 25m op 10m en een poortje van 120cm breed voor de grasmaaier.
Dit rechthoek hadden wij graag nog eens in 2 gedeeld = nog eens 10m draad met een poortje van 120cm. Is het mogelijk voor een offerte op te stellen geleverd/afgehaald en of geplaatst.
Indien onduidelijk kan je mij bereiken  graag contact opnemen voor een offerte, kunststof tuinafsluiting. Graag een brochure met richtprijzen voor kunststof tuinafscheidingen met (liefst) betonnen palen. Licht van kleur (b.vc. wit of lichtgrijs)

Ik ben op zoek naar leveranciers en plaatsers van kunststof tuinschermen in mijn regio (= postcode 9200, Dendermonde) Kunt u mij hier bij helpen? ik heb een afsluiting nodig van 31 meter
graag zou ik een offerte hebben voor een houten in ccombi met beton afsluiting. en een beton met houten uitzicht afsluiting.
hebben jullie ook poorten? dit alles geplaatst aub.

gezocht betonnenpalen die 2 meter boven de grond uit steken en voor zien van gaatjes om draad door te stekken. ongeveer 8 stuks graag een afhaal prijs.

 

Prijzen voor afsluitingen in Maart

kan je me ongeveer een richtlijn geven wat de prijs is van pvc sluiting lengte 50m en hoogte maximaal 1.80m.
Heb je dan ook platen nodig voor de grond. mijn buurman ligt hoger als ons en om geen problemen te krijgen met overlast water of verzakkingen.
kan je ook de richtlijn geven voor een draadafsluiting voor dezelfde lengte en hoogte. hierbij moeten wel betonplaten in de grond en betonpalen.

Wij zijn op zoek naar een bedrijf dat gewoon betonnen afsluitingen plaatst.Het gaat over ongeveer 25 LM en dit in U-vorm opgesteld.

Kan u mij een richtprijs geven voor een kastanje-afsluiting – 4cm tussen – hoogte 1,20 en 1,5 m.

tuinafscherming, ca 2,1 m hoog,ca 13 m lang, steenkorven

Graag had ik een draad laten zetten van ongeveer 1.8 m hoog met betonplaat onderaan. Wat bedraagt de prijs – plaatsen inbegrepen ?

zelf plaatsen van steenkorven op bestaande betonpalen met  nu draad er tussen draad weg doen en netten plaatsen met stenen er tussen (roestkleur)

Wij zijn geïnteresseerd in de verticale houten tuinafsluitingen zoals op de foto met het zwembad op uw site. Kunt u ons aub in contact brengen met de leverancier en/of plaatser?  We hebben zelf een verwilderde tuin die goed lijkt op de foto van deze website van Tuinpraat.

Graag een richtprijs ivm Betonnen omheining of kunststof. Deze is bedoeling om een voortuin langs een weg kant, zou redelijk stevig en onderhoud vriendelijk moeten zijn. Het is een L-vorm 7 op 7m , hoogte tss 1,5 tot 1,8m regio lanaken te belgie
vriendelijke groeten Dury Jean-Yves 0478 887834

Kan je prijs maken voor omheing 10meter lengte op een betonvloer. een gewone betafence draad. met al. palen. dank voor reactie

IK zou graag mijn haag vervangen door een gevlochten wilgentakken afsluiting. Hoogte 1,8m
Lengte = 40 m
Plaatsen jullie dit zelf ?
Wat is hiervan de prijs ?

ben op zoek naar afscheidingswand voor op men teras, en dacht aan steenkorven
stene afsluiting van 1m50 hoog, is dit stevig

Ik ben op zoek naar een niet doorkijkbare tuinasluiting.
Graag had ik een contact gehad voor een prijsofferte.  Ik zoek nieuwe omheining, maar geraak er niet goed uit en wil jullie raad, advies over prijzen, kwaliteit en wil dit volledig laten plaatsen. Kunnen jullie aub contact opnemen? graag adressen waar we de houten afsluitingen kunnen bekijken en/of kopen.

Ik heb een container in onze tuin en zou graag hier een gevlochten tuinscherm van 150 hoog voor plaatsen .
Deze container is 13 meter lang en 2,50 breed.
Ik zou dus graag 15,50 lopende meter schutsel plaatsen wanneer zou dit voor jullie lukken en wat zou mij dit kosten?

afsluiting in gevlochten hazelaar maatwerk (geen schermen) ong. 25 m – H 150 cm kastanje palen om de 50 cm: doorsnede 10 cm
graag uw prijs offerte. We hebben interesse voor  een bamboe-afsluiting van ongeveer 6m  in een betere kwaliteit.
Graag een adres en telefoonnummer/website.

Wij zijn op zoek naar een dubbele moestuinpoort. 1m90 lengte op 1m50 hoogte.
– Hoeveel kost het voor zo’n dubbele poort?
– Hoeveel kost het voor een montagekit?
– Hoeveel kost het voor 2 palen?

Leveren jullie tot in Overijse?

Goedemiddag,

Is het mogelijk om mij een indicatie van de prijs te bezorgen van de gelaste schanskorven/steenkorven.
Dus stenen zichtbaar langs beide kanten.

Het zou gaan om 20 lopende meter & 2 m hoog.
Het is belangrijk dat zij zelfstandig  stevig kunnen blijven staan op 2m hoogte.
Eventueel met verstevigingspoten.

graag had ik meer informatie over een kunststof omheining ,
van de prijs (75M)de soorten en plaatsing. zou gaan voor tegen bestaande draadafsluiting te zetten .

Hoeveel kost 6M van de Kastanje afsluiting van 50cm. hoog. Waar zijn jullie gevestigd of enkel Webshop?

we zoeken witte omheining van max 1 m hoog
Kun je prijzen en foto’s doormailen ?
Dank u

zou je me de prijs kunnen doorgeven van ursusdraad 60 cm op 50m aub

Ik zou een kastanje afsluiting willen plaatsen (10m) 4cm 150 hoog. Ook de daarbij geleverde palen. Kan je een prijsopgave doen? Is er thuislevering of het ophaal adres.

Is het mogelijk om ons een richtprijs te geven voor 2 tuinpanelen in padouk: 1m80 breed en 1m80 hoog. En uiteraard hebben we ook de bijhorende palen (3) nodig. Plaatsen jullie de panelen ook? Indien wel, kunnen jullie mij ook hiervoor een richtprijs geven. De panelen dienen geplaatst te worden tussen ons en onze buren. De ondergrond zijn terrastegels. Er is geen hoogteverschil tussen ons en onze buren.

Alvast heel erg bedankt.

Graag, indien mogelijk, per kerende, prijzen van verschillende hoogtes Kastanje afsluiting tuin.
Alvast dank bij voorbaat,
AZ Van Dingenen – 2540 Hove

Geachte,
graag een prijsofferte voor een deel afsluiting met keien (of andere steensoort) van 160 x 400cm
met dank

graag had ik prijsofferte voor volgende palen
200 st lengte 150cm  diameter 8/10 cm gepunt

50 st lengte 100cm diameter 8/10 cm gepunt

kan je leveringstermijnen doorgeven ?
en /of wat hebben jullie in stock ?

Ik ben op zoek naar beton afsluitingen ongeveer 23 meter komen plaatsen  kan je me wat prijzen geven

Ik kreeg zojuist foutmeldingen op mij e-mail aan u over een schutting van betonnen platen en platen.
Graag even bericht dat deze en mijn eerdere mail goed zijn ontvangen.

Hallo, we zijn op zoek naar een tuinafsluiting in hout of kunsthaag. Op welk adres kunnen we terecht om eens te komen kijken. Dank bij voorbaat, groeten Danny.

Iemand nodig voor het plaatsen van betonplaat en reeds aangekochte betafenceafsluiting. Kostprijs per m? Betreft afsluiting van ongeveer 10 à 15M met betonplaat.

wat kosten de goed koopste betonplaten en palen lengte 12m x1.60 m hoog dank u

beton met houtafsluiting ,hoogte maaiveld 2 meter
+- 35 meter in Aarschot
te laten plaatsen

Graag info omtrent aankoop/plaatsing kunsthaag voor grote omheining.
Waar kan ik langskomen om de produkten te komen bekijken ?

Zou u mij een prijsofferte kunnen maken voor een gevlochten wilgenscherm.
Het moet redelijk dicht tegen mekaar gevlochten zijn, aangezien het zal dienen voor konijntjes. Graag had ik de prijs geweten voor 4 panelen van 180 cm breed en 1 m hoogte.

ik heb een betonnen omheining nodig voor ongeveer 30 meter,
plaatsen jullie dat ook?
wat is ongeveer de prijs geplaatst?

Graag een prijsofferte voor het plaatsen van 13m betonaflsuitting in de verschillende soorten met en zonder plaatsing.

Graag zou ik een offerte krijgen voor een geweven afsluiting. Hoe hoog kan dit maximum zijn?

Graag had ik een prijs offerte gehad voor tuinafsluiting.
60m draad met een betonnen onder plaat.
Eventueel met een winddoek of pvc band.

Graag had ik vernomen of een omheining van 2 meter (draad met bovenbuis) ook kan geplaatst worden op een dakterras?  En zo ja, wat de kostprijs hiervan bedraagt per lopende meter, rekening houdend met een min. lengte van 15m.

Wij zijn op zoek naar prijzen van bamboe afsluiting met vlechtwerk. Dus de dikke stevige bamboe afsluiting. Wat is de prijs hiervan en waar kunnen we deze bestellen. Wij zouden ongeveer 42 lopende meter nodig hebben. Hopend  op een snel antwoord, teken ik met vriendelijke groeten, cindy

 

[widgets_on_pages id=2]

 

 
Share this page
 
 

Over U-bouwt.be

U-bouwt.be is een online informatiepunt voor het renoveren, bouwen of verbouwen van uw woning. De laatste trends, nieuwste bouwtechnieken en informatie over premies en subsidies vind je hier. Ook op de hoogte blijven? Schrijf je in op onze nieuwsbrief!
 

Dakwerken

 
 
 

Deze site maakt gebruik van cookies om u de best mogelijke ervaring te bieden. Bij gebruik van onze site gaat u akkoord met het plaatsen van cookies. Lees meer.

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten