Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
U-bouwt.be
banner image

Aanvragen afsluitingen blijven stijgen

Tuinaannemers die actief zijn met het plaatsen van tuinafsluitingen lijken de crisis van de afgelopen jaren moeiteloos te overbruggen. Uit onderzoek blijkt dat er steeds meer online aanvragen gedaan worden om tuinafsluitingen te plaatsen. Ook U-bouwt.be krijgt geregeld aanvragen.  Dat de tuin nog steeds een prioriteit is voor heel wat eigenaars blijkt dan ook uit deze aanvragen van de afgelopen maanden.

 

Offerte aanvragen voor tuinafsluitingen 

Tuinafsluiting

De vraag naar tuinafsluitingen blijft stijgen. Dat is goed nieuws voor elke tuinaannemer. We zien een opvallende stijging van aanvragen binnen (sterk) verstedelijkte gebieden, waar de vraag naar privacy evenredig groeit.

Hieronder geven we enkele richtprijzen voor de meest courante omheiningen:

Type omheiningPrijs per lopende meter (excl. btw)
Houten tuinschermenVanaf ± € 25 (hoogte: 180 cm)
Composiet tuinschermenVanaf ± € 75 (hoogte: 180 cm)
Kunststof tuinschermenVanaf ± € 50 (hoogte: 180 cm)
Kastanje treillageVanaf ± € 10 (hoogte: 100 cm)
Schanskorven (steenkorven)Vanaf ± € 150 (hoogte: 100 cm)
DraadafsluitingVanaf ± € 10 (hoogte: 100 cm)
HaagplantVanaf ± € 5
Betonnen afsluitingVanaf ± € 30 (hoogte: 180)
SierhekwerkVanaf ± € 30 (hoogte: 100 cm)
DraadpanelenVanaf ± € 40 (hoogte: 125 cm)
WeideafsluitingVanaf ± € 1 (hoogte: 100 cm)

Let op: De plaatsingskosten zijn niet inbegrepen in deze prijzen. Hoeveel deze kosten bedragen, is onder meer afhankelijk van de materiaalkeuze, de moeilijkheidsgraad van de werken en de gekozen vakman. Je kan je verwachten aan prijzen vanaf ongeveer € 15 per lopende meter voor de plaatsing van een afsluiting.

 

Vraag raad aan een ervaren vakman

Een tuinomheining plaatsen is precisiewerk. Afhankelijk van het soort omheining zijn sommige afsluitingen eenvoudiger zelf te plaatsen dan andere. Bij grote omheiningen of omheiningen die een betonbasis vereisen, raden wij je aan om een ervaren vakman in te schakelen.

Wil je een omheining laten plaatsen door een vakman? Maak gebruik van het onderstaande offerteformulier. Zo vraag je gratis & vrijblijvend prijsvoorstellen op maat aan bij professionele plaatsers van tuinafsluitingen.