Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
U-bouwt.be
banner image

Uw cv-ketel winterproof

Niets is vervelender dan een kapotte Cv- of Hr-ketel in de winter. U zit dan namelijk zonder warm water en kan uw woning niet verwarmen door middel van warm water. Dat wilt u in de winter liever voorkomen. Het is daarom verstandig om uw Cv-ketel voor de winter of herfst te laten controleren door een gerenommeerde loodgieter. Wat u nu kunt voorkomen is beter dan dat u er midden in de winter mee zit. In de winter ervaart u er de grootste last van. De loodgieters van vandaag staan voor u klaar om u van dienst te zijn voor informatie over onderhoud, reparaties en over het aanschaffen van een nieuwe ketel.

cv-ketel

 

Onderhoud

Voor de winter is het belangrijk dat uw Cv-ketel weer in een top conditie verkeerd. Op die manier is de kans klein dat uw centrale verwarming kapot gaat. De loodgieter kijkt uw hele ketel na en kijk of alles nog wel naar behoren functioneert. Is dat niet het geval, dan zal de loodgieter de onderdelen die niet meer goed functioneren vervangen. Wilt u de hele winter zonder zorgen doorkomen? Dan is het ook mogelijk om een onderhoudscontract af te sluiten. Dan komt de loodgieter eens in de tijd bij u langs om uw ketel te onderhouden.

Reparatie

Komt het toch voor dat uw ketel kapot gaat, dan hebt u snel en loodgieter nodig. Daarom zijn veel loodgieters van tegenwoordig dag en nacht te bereiken. Zij komen bij u langs wanneer u hen nodig hebt. Hebt u een onderhoudscontract, dan zal de reparatie in de meeste gevallen gratis zijn.

Nieuwe ketel aanschaffen

Soms komt het voor dat de centrale verwarmingsinstallatie niet meer te repareren valt. Dan hebt u een nieuwe installatie nodig. Wilt u weten welke ketel het beste bij uw huis en uw budget past, dan kunt u de loodgieters om advies vragen. Zij weten namelijk als de beste wat er op de markt is en wat er bij u past.

 

Online offertes op maat aanvragen

Benieuwd naar de kosten en mogelijkheden? Via onderstaand formulier kan je nu vrijblijvend een offerte op maat aanvragen bij onze aangesloten partners actief in jouw regio: